S5 Zoka Transports - шаблон joomla Форекс

Брокерско друштво Џокер Инс Брокер се занимава со осигурителна дејностКласи на осигурување:

1. Осигурувањето од последици на несреќен случај - незгода

2. Здравственото осигурување

3. Осигурувањето на моторни возила (каско)

4. Осигурувањето на шински возила (каско)

5. Осигурувањето на воздухоплови (каско)

6. Осигурувањето на пловни објекти (каско)

7. Осигурувањето на стока во превоз (карго)

8. Осигурувањето на имот од пожар и природни непогоди

9. Други осигурувања на имот

10. Осигурување од одговорност од употреба на моторни возила.

11. Осигурувањето од одговорност од употреба на воздухоплови

12. Осигурувањето од одговорност од употреба на пловни објекти

13. Општо осигурување од одговорност

14. Осигурувањето на кредити

15. Осигурување на гаранции

16. Осигурување од финансиски загуби

17. Осигурување на правна заштита

18. Осигурување на туристичка помош (патничко осигурување)

19. Осигурување на живот Осигурување на брак или породување.

20. Осигурување на живот во врска со удели во инвестициони фондови,

21. Осигурување на тонтина

22. Осигурување на средства за исплатаАД Брокерското друштво поседува свои канцеларии во повеке градови низ Македонија, со тенденција на брз развој и грижа за своите клиенти.Дирекција Гевгелија

Бул. Гевгелија Бр.2

Мр. Наташа Танева - Извршен директор

Лиценциран осигурителен брокер

Џокер Инс Брокер АД

Гевгелија

tel: 034 217 444

mob: 070 716 770

072 209 400

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Подружница Велес

Подружница Кочани

Подружница Делчево

Бул. Македонија

Ликеј Делвин Техницки преглед